12 mars 2013

Min dag och en förfrågan!

Min namnsdag idag. Firar den för mig själv genom att visa en bild på några blommor från mitt växthus. Ibland får jag frågan ifall bilderna här på bloggen är mina allihop, och ja så är det. Jag fotar allt själv och använder bara eget material. Sånt är viktigt för mig, för att inte säga värdefullt. Men, det förstås, det tar en massa tid och är egentligen ett riktigt arbete.
Har fått en förfrågan om att lägga hela min blogg, inklusive alla bilder, på ett annat ställe.
Hur ska man ställa sig till det?
(Och bilden är gjord i kameran, som vanligt.)


6 kommentarer:

Asta sa...

Det beror på vad du får ut av det själv. Det måste ge dig något, antingen i form av pengar eller tillfredsställelse eller motsvarande. Det ska ge dig något, det är inte vad de får ut av det som är det viktiga. Och också kolla så att de inte får någon sorts äganderätt till dina bilder eller motsvarande.

Sedan tycker jag att det inte får förstöra din blogg med en massa reklam (det är dock bara min åsikt, det bestämmer du bäst själv).
I alla fall, kolla väldigt noga upp vad det innebär. Vad är det för regler, vad vill de ha ut av det och vad ger det dig.
OK - du har säkert koll på allt det där, men eftersom du frågar så ger jag ett litet svar. :)

Lottas Fotografi sa...

Grattis på namnsdagen! Underbara blommor :)
Håller med Asta i tidigare kommentar.

Anonym sa...

Varför inte en egen hemsida nu när du startat eget...Då kan Du bestämma helt själv, vilka och om Du vill ha/göra reklam på din sida...Kanske en webshop där man kan köpa dina vackra bilder...Bloggen kanske går att länka till på nåt vis...eller flytta över.
Bara en tanke.

skogsnuvan sa...

Tycker väl att din blogg är fin som den är och har svårt att tro att det skulle bli bättre någon annan stans. Möjligen kunde du göra en egen hemsida om du nu funderar på att sälja dina fina bilder.

Hans sa...

Hej.
Jag ser att också du får skräpmejls kommentarer på engelska, varför sorteras de inte alltid bort?

Ha det fint!

Louise sa...

fast för en gångs skull så har nedskräparen rätt.Det är verkligen en excellent sida och en väldigt vis bloggerska =)

Related Posts with Thumbnails