15 mars 2013

Härligt!

En underbar morgon! Vårvintern är här och solen smyger fram sitt varma leende över bergen. Det kommer att bli en vacker dag, en underbar dag och livet är faktiskt fantastiskt. Det är så livsbejakande att till största delen kunna bestämma över sina egna dagar.
Kan berätta att jag sålt en artikel till ett magazin, text, foto och illustrationer av mig. Det känns så härligt att kunna skriva så. Det var inte så länge sedan jag satt och tittade i alla dessa underbara tidningar och kunde inte ana /eller kände jag på mig?/ att jag bara några år senare skulle ha mitt eget material i dem. En härlig känsla!
Nu ska jag dra ner rullgardinerna, mitt i ansiktet på solen, och fortsätta jobba med mina bilder.
Ha en fin dag allihopa!

9 kommentarer:

lisashus sa...

Det förvånar mej inte att du har sålt en artikel med både bild och text och allt! Grattis till detta!

Vårvinter ja! Här har vintern börjat om vi har svinkalla nätter och dagar, när våren borde visa sej lite i alla fall, men icke! Ett underbart ljus med den starka marssolen mot all den vita snön och frosten!

Lisa

skogsnuvan sa...

Så roligt och så välförtjänt. Visste redan när jag började titta på dina bilder och när jag såg din speciella trädgård så tänkte jag att "Den här kvinnan kommer att gå långt." Och du det är bara början är jag säker på.
Jag har fått en kompis att skotta av min altan och kanske kan jag få hjälp ut så jag kan få lite sol på mitt bleka skinn och kanske blir på lite bättre humör. Det tar på att inte kunna gå och att vara isolerad här och beroende av alla andra.

Maitie Alfgården sa...

Lyckliga tidning som får dina underbara bilder som lugnar min själ varje gång du har dem på din blogg. Grattis till att din drömm blev sann.

Märit i Mariehem sa...

Grattis till framgången!
Måste kännas otroligt skönt att börja gå på den nya stigen.

Anonym sa...

Åh, vad kul att du sålt en artikel du gjort helt själv....och du.... jag är inte det minsta förvånad! Dina foton är bara helt underbart fina! Heja på!
Så himla roligt för dig!
Hoppas det blir mer i framtiden.
Ha en fin helg!
Kram/Nettan

Lottas Fotografi sa...

Stort grattis till försäljningen! Vad roligt! Men jag är inte förvånad. Du är duktig och kommer att lyckas jättebra. Måste vara underbart att få jobba med det bästa man vet. Jag gläds med dig! :)

Skogsdoft & havsbris sa...

Åh vad roligt att du sålt en artikel, grattis! Du måste tala om sen när och i vilken tidning artikeln kommer att komma ut. Håller med ovanstående att det måste vara fantastiskt att få jobba med det man brinner för!
Har nog missat en hel del här eftersom jag bloggat så sporadiskt på senare tid... Får ta och försöka läsa ikapp någon dag! Ha det så bra! :)

Randi sa...

Stort GRATTIS, Wictoria!!! Jag förstår din känsla...väntar nu bara på info betr. publikationen...
Önskar dig en fortsatt skön helg!

Lyckans Smed sa...

Grattis, vad kul!
/*

Related Posts with Thumbnails