05 mars 2012

Back to the bone...

Det som göms i snö. Det kommer fram saker som dolts i snön. Revbenen och ryggkotorna sticker upp och man kan fråga sig vad det är för monster? Benen är väl avgnagda. Jag tänker att det är tur att inte någon trampat och fastnat med foten, eller klöven eller hoven, i den här lämningen...då hade det kunnat bli en till benhög bredvid...

Det är konstiga saker som lämnas i markerna. De här har suttit på en gigantisk skogsskövlare, en maskin som gör kalyggen av skogen på löpande band.
Gina nosar försiktigt. Jag tror att det är en räv som pissat på lämningen för att markera...eller en varg som blev besviken över att det inte var riktiga ben. 

6 kommentarer:

Märit i Mariehem sa...

Tycker att det är oansvarigt att lämna sådant ute i skogen. Vill inte ens tänka på om rådjur, eller andra djur, skulle fastna och bli sittande i den fällan!

Den första bilden påminner verkligen om ryggraden på något forntidsdjur - en mammut kanske.

Zinnia sa...

Likt en forntida ryggrad från dinosarie. Ha en skön vecka! Zinnia

lisashus sa...

Ja, verkligt oansvarigt att lämna såna doningar i skogen!
Sen att du gör vackra bilder av eländet - det är ju en helt annan sak!:)
Lisa

STENLYCKA sa...

Vad mycket konstiga saker man kan träffa på i naturen.
Jag tittade på trädgårdstoppen i söndags och såg ditt hus och damm skymta förbi. Skall bli så spännande att se när de kommer till dig. Vet du vilken vecka det sänds i TV?
Ha det gott!
Kram Raina

Mys och hemtrevnad sa...

skrämmande att se vad som kommer upp efter oansvariga människor....kramis semlan

Hilllevi sa...

Åh... vet du... jag vill inte ha ditt märke över alla bilder. De senaste var ju utan och det gör sån skillnad! Snälla du, hitta på något sätt att bevara dina bilder som DINA utan att förstöra den underbara konst du åstadkommer!

Related Posts with Thumbnails