04 september 2012

Ett enkelt...

Ett enkelt motiv, ett glas på en trädgårdsstol, vare sig mer eller mindre. Och ljuset, det där underbara ljuset som letar sig in mellan löven och samspelet mellan färgerna naturligtvis.
Jag har funderat lite grand på att hålla fotokurser...men vet inte riktigt om jag vågar?
(bilden gjord i kameran, naturligt ljus)

18 kommentarer:

Arja sa...

Halloj!
Klart att du vågar! Själv skulle jag gärna anmäla mig direkt men tyvärr bor vi allt för lång ifrån varandra. Följer din blogg och bara supergillar dina bilder. Ja, det där ljuset skulle jag också vilja ha idag, här regnar det & är riktigt grått & trist.
Kram Arja

lisashus sa...

Ja, klart att du vågar! Gör det!!!
Lisa

Märit i Mariehem sa...

Våga - vinn! Kunskaperna har du absolut och jag tror säkert du kan klara pedagogiken också!

Teija sa...

Absolut att du vågar! Du skapar fantastiska foton, med en egen stil och de ser ut som konstverk varenda ett. Du har massor att lära ut, helt klart.

Våga! Det kommer gå jättebra

Jeanette sa...

Ja! Gört! Även jag skulle anmäla mig direkt om jag inte bodde så långt bort =/ Det är så kul att få ta del av dina vackra foton här på bloggen!

Lottas Fotografi sa...

Självklart vågar du! Bodde jag inte så långt bort skulle jag anmäla mig på stört! ;) Du fångar ljuset så underbart fint i dina bilder. Det skulle jag också vilja kunna få till. Vi som bor för långt bort kanske kunde få gå en kurs på distans!? Du kunde ha en kurs via nätet/bloggen för oss. En liten genomgång med läxa som vi sedan redovisar på bloggen/via mail. Och så kommer du med tips, kritik och beröm. Blir det en sån kurs är jag med!
Eller så kan du ha en kurs typ fredag till söndag. Då kunde vi som bor långt bort komma resande och bo på vandrarhem i närheten. Visst har jag bra ideer??!!
Kram Lotta

Hon som talar med blommor sa...

Är det någon som hålla fotokurs så är det du! Jag ÄLSKAR dina bilder och den speciella känsla du alltid lyckas förmedla i dem. Stor kram! / Carolin

Maj sa...

Klart du vågar det! Är det inte typisk för oss "damer" att vi är så självkritiska. Du borde ju veta att du är duktig så "go for it" eller vad det heter nu för tiden! //M

AK. Keramik Form-Design sa...

Kan du förmedla hur du tar dina foton, som är helt underbara förresten, så kan du hålla i fotokurs till 100 %
Synd att jag bor så långt söder ut för det hade varit spännande och gått på fotokurs hos dig.

Hanna sa...

Ha en fin kväll.
Kram
Hanna

Janicke sa...

Finns det någon jag skulle vilja gå på fotokurs hos så är det du!! Underbar idé. Tyvärr, snyft, bor jag för långt bort för en kurs under längre tid, men om du vill ordna till exempel en veckolång kurs någon gång under sommaren skulle anmäla mig bums. Dock inte nästa sommar för då ska jag iväg en vecka ända upp till Piteå för en fotokurs hos en vän ...

Anna-Lena sa...

Så klart att du kan hålla fotokurser!
Du är ju jätteduktig på att få till vackra bilder.
Här ovan tipsades om distanskurs, jag skulle mer än gärna anmäla mig.
Kan tänka att du får en fulltecknad anmälningslista :)

Anonym sa...

Gör det! Du är bra sååå bra på förmedla känslor och stämningar i bild. Kan bara ge gott att sprida det. Jag bor för långt bort men ge dom nära dig chansen!! Lycka till!!
Ingrid i Onsala

Sophia Callmer sa...

Gör det! Det är jättekul att se hur människor SER bilder och lär sig att våga utnyttja allt det deras kameror kan och allt de själva lär sig. Lycka till! Sophia

skogsnuvan sa...

Klart att du vågar. Du vågade ju ställa ut dina fina foton och du vågade visa din fina trädgård. Du går ju från klarhet till klarhet så att ha fotokurser vore en verklig gåva till alla människor som vill lära sig att ha ögat. Att se och lära. Gör det GÖR DET!

Madam Mum sa...

Klart du ska!! Anmäler mig på studs.
Bor ju som tur är inte så långt bort.
Dina bilder är superfina och det skulle inte vara helt fel att få lära sig lite, då en annan är nybörjare på att fota.
Så gör det!!

Lotta 8`) sa...

även jag skulle gått på kurs hos dig men tyvärr så är det alldeles får långt bort :) du tar så fina bilder och kanske kan du tipsa lite på din blogg? hur du tänker med ljuset, riktning, tidpunkt, kamerainställning osv.
Ha en skön helg :)

Camilla, Galen i grönt sa...

Jag skulle gärna komma om du höll en fotokurs under en helg. Även om det är ca 6 timmar bort. Du är en fantastisk fotograf! Bra hundsmak har du också. :-)

Related Posts with Thumbnails