07 september 2012

Nu är det slut...tydligen!

Igår upptäckte jag att min designade och inplastade affisch som jag satt upp på anslagstavlan här i Byn, Fanbyn i Jämtland, har blivit borttagen... Det var en affisch om trädgården, The Secret Garden, som skulle göra det lättare för besökare att hitta hit.
Jag har inte skrivit något sista datum på den, så den var fortfarande aktuell! (Och jag hade tänkt ta ned den själv, när den inte var aktuell längre för att kunna använda den nästa år, det är ju inte gratis precis att skriva ut affischer!) Kanske har det hänt alldeles nyligen, att den blivit borttagen, vad vet jag. Kanske någon tyckte att trädgårdar inte har några besökare på sensommaren/hösten. Kanske har de rätt, och jag har fel, jag och de senaste 5 besökarna som letade sig hit för två dagar sedan och frågade varför jag inte hade skyltat bättre!!!??
Jaha....DÅ visste jag ju inte att affischen var borta...
Men, kanske ska man inte visa trädgårdar i Jämtland i början på september.....
Kan för övrigt berätta att nu gapar anslagstavlan tom.
(Det här fotot tog jag idag.) 

10 kommentarer:

LINDA sa...

Fy så trist. Känner med dig! Hittade hit för att jag såg rubriken på inlägget på en annan blogg och blev nyfiken. Trist det som hände, men jag är glad att jag hittade till den här fina bloggen!

Trevlig helg
//Linda

ulla laiho sa...

Är jag hemsk om jag säger, att den verkar göra skäl för sitt namn?

Jag njuter i alla fall av din trädgård och dina vackra bilder här på bloggen.

Viola_T sa...

Det här med vem som bestämmer över anslagstavlor i små byar är en historia för sig! Att ta sig makt över vad som ska sitta uppnitat på den är en sak men att de flesta andra tillåter att någon tar sig makten är svårare att förstå!

Någon är förmodligen avundsjuk istället för att se nyttan av att en trädgårdrar besökare till orten! Så typiskt inskränkt så fall.

Lyckans Smed sa...

men Wictoria; ta inte åt dig så!!! Under min ungdom affischerade jag för konserter var o varannan vecka o på de flesta affischeringsplatser är det verkligen KRIG om platserna. Skit i den idiot som tagit ned din affisch. Sätt upp en ny bara o tänk inte vidare på det!
Ha en fin helg!
/MalinMatilda

Hanna sa...

fin bild.
Kram
Hanna

Nora sa...

Om inte jag visste att det var Aksel Sandemose som "uppfann" Jantelagen så skulle jag gissa att det var någon i din by som gjorde det. Jag tycker du har fått utstå mycket tråkigheter denna sommaren.
Förhoppningsvis är det bara någon "ungdom" som har rivit ner affischen i brist på annat att göra......
Hoppas du får en skön sensommar i trädgården!

Wenche sa...

Det är kanske någon som har tagit ned den för att sätta upp den hemma.Ge dig inte ,sett upp en ny.
kram

Anonym sa...

Vad som helst kan ha hänt med affichen, sätt upp en ny bara!

Ha en härlig fotodag! / Stella

Fia sa...

Jag tror med att någon har tagit den för att ha den hemma!

skogsnuvan sa...

Nog kan din trädgård vara vacker i höstfärger. Vissa blommor finns fortfarande och de vackra höstfärgerna kan bli vacker bakgrund.
Tror att någon snott skylten för att den var så vacker och har den hemma för att glo på den ismyg. Ta det som en komplimang

Related Posts with Thumbnails