20 juni 2014

Härlig Midsommar!

Den här midsommaraftonen går till historien som väldigt kall och blåsig och den började med flera strömavbrott. Vi satt och åt gott i värmen och lugnet inne i växthuset och jag tänkte ännu en gång att det där med att sätta upp växthuset är ett av det bästa vi gjort. Det är otroligt vad lätt det blir varmt bara för att taket är av glas. Jag tände en kandelaber med ljus och då kom solen fram. Härligt! Och det blev underbart varmt därinne!
Måste sätta väckarklockan på olika tider för att gå upp i natt och se så att det inte blir frost ute så att mina utplanterade sommarblommor fryser.
Glad Midsommar till Er!


4 kommentarer:

Märit i Mariehem sa...

Låter härligt med växthuset - och nödvändigt med en inglasad sittplats i Jämtland, där kvällarna ofta kan vara litet kyliga.
Till skillnad mot andra midsomrar, så valde vi att stanna i Skåne det här året och det tycks vara ett bra val ur vädersynpunkt. Men visst hade vi gärna varit tillsammans med barn och barnbarn i Ulvsjö i kväll!
Önskar dig en fin fortsättning på helgen trots vädret!
/Märit

Lottas Fotografi sa...

Så härligt med midsommar i växthuset! Vackert också! Här nere i Närke var det blåsigt och kyligt också. Burrr vad jag frös vid stången!! Men efteråt fick jag upp värmen med fårskinnstofflor och fårskinn i uterummet :)

skogsnuvan sa...

Här var det bara 1 grad inatt men eftersom det blåser så förfärligt även under natten blir det i alla fall inte frost som tur är för nu har ju allt kommit upp. Har upplevt min i särsklass sämsta och tråkigaste midsommarafton

Rost och rädisor sa...

Stämningsfull bild som alltid.
Kallt även här, men inte SÅ kallt. Konstigt väder denna vår och försommar, men jag är glad att jag slipper vattna. Nån frost räknar jag inte med denna sidan midsommar, men åska och hagel kan också förstöra.
Vi får hoppas på det bästa.
Anette

Related Posts with Thumbnails