04 juni 2014

Äppelblom...

Äppelträdet är helt översållat med underbart doftande blommor. Trädet är stort och ungefär lika gammalt som huset. Jag älskar äppelblommor, de har en alldeles speciell betydelse för mig. Och det gäller att passa på att njuta av dem för de blommar över så snabbt. Här i Jämtland har vi haft några helt underbara dagar som fått äppelträdet att blomma samtidigt som syrenerna. Idag regnar det och det doftar underbart ute.
För ett tag sedan begravde jag askan efter min äldsta älskade labrador Gina som blev nästan 16 år, hon fick äppelblommor med sig.
Vi har hört en hund tassa på golvet här i huset någon natt när de andra labradorerna sovit och ibland är det som om de ser något jag själv inte riktigt ser...


4 kommentarer:

Lottas Fotografi sa...

Så ljuvligt vackert med äppelblom! Här har den redan blommat över. Det går så fort i naturen att man knappt hinner njuta av allt det vackra som avlöser varann. Så fint att Gina fick med sig lite äppelblom. Kram!

Märit i Mariehem sa...

Länge sedan jag hann läsa bloggar.
Kommer ihåg att din Gina hade ålderskrämpor, som jag läste om vid senaste besöket i din blogg.
Så nu är alltså våndan över för det svåra beslutet. Förstår att det varit en jobbig tid och att saknaden är stor.
Så fint att hon fick med sig en del av dina vackra äppelblommor i sin grav.
Önskar dig en fin nationaldagsafton och en härlig pingsthelg!

skogsnuvan sa...

Självklart att hon fortfarande är med dig och tittar till lite då och då. Det brukar bli så med djur som levt ihop med en länge. Äppleblom är verkligen vacker men jag har inget träd. Försökt sätta äpplen många gånger men dom bara dör så jag har gett upp nu

Anonym sa...

hermes bags 2014
It's very effortless to find out any topic on net as compared to textbooks, as I found this paragraph at this web site.

Related Posts with Thumbnails