16 augusti 2012

Underbart och härligt!

Helt underbart! Vi var till en sandstrand här i närheten. Kände att jag behövde koppla av lite och möta det underbara vattnet. Jag simmade med mina tre labradorer och vi hade det så där härligt som det ska vara en svensk sommarkväll: vindstilla, varmt, lungt blankt vatten och en gyllene sol.
Här på bilden står Ella och spanar ut över sjön. Labradorer älskar vatten och att bada, det gör deras matte också! :) 

Här står jag ute i vattnet och försöker att fånga ett motiv. Det gäller att inte snubbla omkull för då är det nog adjö med den kamerautrustningen! Men det var så underbart där ute i vattnet. 
Tusen Trädgårdar var även det en härlig upplevelse! Det kom så otroligt mycket folk att jag knappt trodde att det var sant! Jag har inte räknat hur många hundra som var här för det fanns inte en chans att jag skulle hinna det! Jag hade behövt dela mig i flera för nu försökte jag vara i trädgården, i galleriet, i fiket, inne och diska kaffekoppar, fylla på fika, bära ut rent porslin, sälja foton, ta emot gäster och mingla runt...allt samtidigt! De flesta som var här hann jag inte prata med och några kanske jag har pratat med två gånger...utan att känna igen dem, men så är det och så blir det såna här gånger.
När dagen var över var jag hes och så otroligt trött och så underbart lycklig!!
Det var så roligt att ni kom, allihopa!!!! :) 

6 kommentarer:

lisashus sa...

Vilken härlig kväll och den stämning du beskriver syns tydligt i dina bilder! Ja, labbar gillar verkligen att bada som alla retrievers! Så härligt!

Grattis till den lyckade trädgårdsdagen! Så kul att folk hittade dit, men jag förstår att det var hektiskt att vara på alla dina ställen.
Lisa

Lyckans Smed sa...

Härligt att Tusen Trädgårdar belv så lyckat; grattis o ta åt dig av allt beröm!
/MalinMatilda

Hon som talar med blommor sa...

Roligt att det kom så många på Tusen Trädgårdar :) Hade jag inte bott så långt bort hade jag kommit direkt! Jag älskar verkligen sagotemat som genomsyrar er trädgårdar! Kram/ Carolin

Hanna sa...

Ha en fin fredag!
Kram
Hanna

Kamomilla sa...

Härlig bild!!!
Som fotograr hittar man sällan bilder på sig själv.. och sådana man skulle godkänna.

Janicke sa...

Åh vilken underbart härlig bild!

Related Posts with Thumbnails