26 augusti 2012

Längtan...

Längtan är namnet som jag har gett den här bilden. När man ska namnge sina bilder så är det inte alltid självklart vad de ska heta, men jag tyckte att stämningen i den här bilden utrålande någon slags längtan.
Fotografi och måleri som smälter samman, men det är ett fotografi.
Fotot hänger på utställningen Husligheter
(Bilden gjord i kameran, naturligt ljus)

6 kommentarer:

Ainosofia sa...

Your pictures are so LOVELY <3

Maj sa...

Jag vet inte vad jag har för fel på min blogg men det händer så ofta att jag inte ser de foto som är upplagd. Tyvärr så gäller det dina senast inlägg och jag kan inte njuta av dina foto än mindre kommentera dem....för man ska inte klicka någonstans vad jag förstår??
//M

Hanna sa...

Ha en fin vecka!
Kram
Hanna

Johanna sa...

Vilken fin blogg du har!
Dina foton är ljuvliga, och hela ditt leverne på gården med djuren och allt skapande är mäkta imponerande. Stannade själv till på en Riksdagsmannagård i Förlanda idag, och fick lite aha-känsla när jag fotade in genom fönstrena där.. Vilken känsla, så spännande med dessa gamla gårdar! Kommer i ett inlägg hos mej i det närmaste..
Önskar dej en fin vecka,
mvh Johanna

Lottas Fotografi sa...

Åh vad jag skulle vilja få se din utställning, men jag bor tyvärr för långt bort. Tack för att vi som inte har möjlighet att dyka upp får se lite från din utställning i alla fall. Dina bilder är underbara! :-)
/Lotta

Wenche sa...

Underbar bild!

Related Posts with Thumbnails