17 november 2010

Vinter Vatten - Winter Water

Vatten om vintern kan vara riktigt vackert. De kalla vassa isformationerna och det mjuka vattnet bildar en skön harmoni. Jag ser nu att en del foton har blivit lite annorlunda i färgen när jag lagt upp dem på bloggen. Ingen aning varför, det är inget jag kan göra något åt, men retsamt är det!

Det har blivit vinter runt bäcken

Det rinnande vattnet ser så mjukt utSolen har färgat trädens toppar gyllene. Det speglar sig i vattnet, får det att se ut som flytande guld.

18 kommentarer:

Susie på Stjärnarve... sa...

...vilka härliga bilder trots att det ser väldans kallt ut - alldeles för kallt för mig!

färgtrappan sa...

Hej! Härlig bilder, ja vattnet ser riktigt mjukt och lugnt ut på samma gång som det ser isigt, kallt och rivigt ut. Läckert!

Ja att bildernas färg förändras på bloggen känner jag till. Jag märker att färgerna förändras mellan olika datorer. Det bästa man kan göra är väl att ha en bra inställning (färginställning, alltså ;) själv och så får man hoppas att det fungerar på de flesta datorer.

Ha en härlig onsdag!

bakom berget sa...

Vilka vackra bilder. Man kan se att vattnet är riktigt kallt. Ser nästan ut som om det skulle ha frusit, mitt i en forsande våg. Mycket vackert foto!
Ha det gott! Kram Åsa.

Lisas torp sa...

Oj, så vintrigt det är hos dej och så vackra dina bilder är...igen!!!:) Det är så kul när du leker med din nya kamera, man bjuds på nya överraskningar hela tiden!
Lisa

Elle sa...

Winter - Wasser

Vilka härlig bilder!!!

Här hos oss är det fortfarande grönt på ängarna, fast träden har förlorat de flesta bladen nu. Jag har tålamod och kan vänta tills första snön kommer...*ler*
Kram Elle

Viola_T sa...

Naturen är härlig!
Vintern är skön och vacker!
Och eftersom jag inte sett de färger du avsåg att bildernna skulle ha, lider jag inte utan tycker de ser perfekta ut, wow! Men färginställning på skrämarna är inte lätt.

Dubbelörn sa...

Underbara bilder! Det finns så mycket vackert i naturen, bara man tar sig tid att upptäcka det :). Själv njöt jag av frosten igår.

Kram

Skogslyckan sa...

Jag finner inga ord för det här...det är bara en enda lång njutning att titta in här...
Kram Pia

Jenny sa...

Det är sagolikt vackert!
jag kikar ofta in eftersom dina kort är så obeskrivligt vackra och de är som balsam för hela min varelse.

Laila sa...

Även här lyckas du måla med kameran, fantastiskt fint!
Ha det gott!/Laila

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Mycket vackert, och det ser kallt ut. Du tar superfina foton.
Kramar
AnnaMaria

Lantliv i Norregård sa...

Så vackert....

Kram Malin

Sophia Callmer sa...

Så vackert! Upplever samma sak i bland att färger ändrar sig en smula på bloggen. Men detta med olika färgrymder, kör samma i kamerans inställning som du kör i ditt bildredigerings program det underlättar en hel del. Skrivare är SVÅRT, jag har gjort så att jag har en enkel och sedan lämnar jag faktiskt i väg allt annat, det blir dyrt att hålla på själv både i tid och vad en hyfsad skrivare kostar i drift.
ha det gott!

Stina sa...

Oh... MAGISKT! Fantastiska foton!

Trevlig helg!
Stina

Rummet för välbefinnande sa...

Himmel så vackert! Jag blir alldeles mållös.....
De här bilderna andas magi!
Har scrollat lite och jag blir alldeles hänförd. Vilka foton, vilka vyer, vilket hus........
Önskar dig en fin fortsättning på helgen!
Mia

Randi sa...

Så ljuvligt vackert! Men samtidigt lite läskigt...hoppas det dröjer tills vintern kommer hit...har massor kvar att göra i trädgården. Betr. färgerna i bloggen kan jag tyvärr inte ge några goda råd. Du har ju inte samma färgrymd på bilder, som du printar ut. Du har förstås ändrat färgrymden innan du lägger upp bilden i bloggen. Jag har aldrig upplevt att det blivit en annan färgställning när jag lagt upp en bild på bloggen.
Önskar dig en fortsatt skön helg!
Kram Randi

Torprosen sa...

Så underbart vackra bilder du visar..vattnet ser ut som om det svävar.Visst är vår natur en stor källa till glädje..Ha en go helg önskar Torprosen

yanmaneee sa...

michael kors handbags sale
cheap jordans
coach outlet online
lebron 17
nike air max 90
russell westbrook shoes
curry 5
retro jordans
moncler
supreme hoodie

Related Posts with Thumbnails