04 januari 2012

Bara en bild...

Ett nypon sträcker på huvudet mot dagens sista glödande ljus. En bild från trädgården, en bild som är mer åt det grafiska hållet. Och vad ska jag skriva mer? Vet inte. Är inne i en svacka med fotograferingen just nu. Skulle behöva lite utmaningar, uppdrag, fotografiska uppgifter att genomföra. Fotokursen var bra på det sättet; utmaningen att ta tag i uppgifterna och göra något annat, mer, av dem. Jag saknar det.

4 kommentarer:

Asta sa...

Den bilden var jättefin. Bra komposition och färg
Förstår precis det där med att ha krav på sig. För mig kan det hjälpa att hitta på ett projekt. Vet inte riktigt vad det skulle vara med fotografering. Kanske du behöver hitta på ett tema med ett antal uppgifter som ska genomföras. Som innebär att du behöver använda dig av olika egenskaper på kameran.
Kanske du skulle ta 15 olika bilder i samma färgskala? Eller få ihop 10 morgonbilder? Eller en serie bilder som tar oss igenom ett helt dygn, Eller nåt. Jag vet egentligen inte. Men i vart fall ett projekt.

lisashus sa...

En härlig och varm bild! Ibland behövs inga ord, men jag förstår hur du menar - man kan behöva något att förhålla sej till - ingångar liksom...!
Lisa

Anonym sa...

Underbar bild. Varm och vacker.
Kram Marita i Björkhagen

samson sa...

Jätte fin bild,jag önskar att jag hade en stor fin kamera så jag kunde ta så fina bilder,hoppas du kommer på nått projekt,ha det så bra,maggan

Related Posts with Thumbnails