18 juli 2014

Reportage och Öppen Trädgård!

Idag fredag är det ett reportage från min trädgård i ÖstersundsPosten. Det var jätteroligt att de kom hit på ett besök som resulterade i det här fina reportaget.
Nu på Söndag 20 Juli kl.12-18 är The Secret Garden med i Tidningen Lands Öppen Trädgård!
Välkomna hit!

Klicka på bilden så kan ni läsa reportaget och se lite film från trädgården på tidningens hemsida.


6 kommentarer:

Susie på Stjärnarve... sa...

Visst är det underbart härligt och väldigt uppmuntrande när man får se eller höra att andra uppskattar ens trädgård. Och det är faktiskt extra kul när det skrivs om den!
Bara det inte blir som hos min väninna i år under Trädgårdsveckan då en - för övrigt mycket trevlig - journalist skrev en helsida i lokaltidningen.
Han skrev att han träffat på en dam med en spade i högsta hugg som grävde upp en växt. När han frågade vad hon gjorde så svarade hon - alltså enligt artikeln - att "man fick gräva upp dom växter man ville ha"!
Eftersom det några dagar senare vare 1000 Trädgårdar och min väninna hade öppet igen så kan du ju gissa vad hon fick göra!
Hon fick informera ALLA som kom att dom ABSOLUT INTE fick gräva upp något. Då svarade dom att "det stod ju så i tidningen"!
Då fick hon förklara att det var en väninna som hade grävt upp en enda växt som hon hade fått, det var INTE meningen att allmänheten skulle få gräva hej vilt.....
Då blev folk sura på henne och gick!?
KRAM
Susie

Carita och Bertel sa...

Fint inlägg med filmen och reportaget. Det är alltid roligt att bli uppmärksammad för det man gör och att ev någon annan kan tycka om det man skapar även om man gör det för sin egen skull. Hoppas det bli en fin dag när ni har öppet. Ha en bra dag/Carita

Nette Cecilia sa...

väldigt vacker din trädgård en njutning för både kropp och själ.Hade jag varit närmare skulle jag komma och hälsa på ,,trevlig helg ,nette

skogsnuvan sa...

En fantastisk rent magiska film av din fina trädgård. Skulle kommit om det inte varit så mycket annat som kom ivägen. Jag älskar din trädgård och dina fina bilder det vet du ju sedan förut.

Trädgårdsflum, Ewa sa...

Din trädgård är magisk! :)

Hälsningar Ewa :)

Anonym sa...

Hej! himmel vilken fin trädgård du har, kulle gärna vilja besöka den men är det/var det bara den här Söndagen eller är det varje Söndag som man får besöka den?
Tacksam för svar:)

Related Posts with Thumbnails