09 maj 2012

Jag och Howard!

Ibland ramlar jag dit direkt! Jag känner en lockelse som inte riktigt går att förklara. Ett begär biter sig fast och går inte att släppa. Även om jag ger det lite tid och hoppas att det ska gå över så är det att ljuga för sig själv. För jag känner ju att jag vill ha honom! Måste ha honom, annars kommer jag att ångra mig. Det där mörka mot det ljusa och den där känslan av hippie! Yes!  

Howard...så här ser han ut.
Älskar det där slingrande mönstret och de små hjulen. Mannen på det gamla porträttet har egentligen ingenting med Howard fåtöljen att göra. Men jag tyckte att det blev en bra bakgrund där han kikar fram vid armstödet. 

Jag ångrar mig inte nu heller att jag föll för frestelsen. Det har gått mer än tre år sedan Howard flyttade in. Han har fått byta rum två gånger. Nu står han här vid fönstret i Röda Rummet och har placerat sina små hjul så försiktigt på trägolvet. Halsduken som ligger lite nonchalant slängd över fåtöljen kontrastrerar fint med sin kulör mot det svarta. Det bildas en mönsterkrock men en härlig sådan i mitt tycke. 

7 kommentarer:

lisashus sa...

Jag förstår dej helt och fullt! Hade jag plats för en Howard, skulle jag också ha en!

Mönstret är såååå rätt och så "hippiechict" fast på ett nytt sätt! Ursnyggt och passar en Howard perfekt! Jag kan verkligen förstå din förälskelse! Tänk, att få sjunka in i Howards mjuka och generösa famn!:)

Lisa

Madam Rosa sa...

Vilken snygging! Ett tips: Det finns små tjocka glasbrickor, som är framtagna speciellt för att skydda vackra golv mot hjulen. Smart!

Nillas Trädgård sa...

Å en perfekt krypa upp och mysa fotölj!!!
Förstår att du inte kunde låta bli att köpa den :-)
Ha en fin dag!

Anonym sa...

Tjusigt! Du har verkligen ett konstnärligt sinne och öga för detaljer. Kul med lite inredningsbilder...:-)

Hälsningar Päivi

Torprosen sa...

Vill också ha en Howard!! Ursnygg!
Tyvärr har jag inte plats, den kräver ju lite yta...Ha det så gott!önskar Torprosen

Marie Lithén sa...

Mmmm verkligen fin!

skogsnuvan sa...

Jag avundas dig ditt fotografska öga och din förmåga att fånga dom små fina detaljerna i både ute och innemiljöer. Att se saker som du gör är sannerligen en stor gåva. Visst, jag kan också se men från det till att få till det på bild är en annan och mycket svårare sak.Full av beundran för din förmåga är jag.

Related Posts with Thumbnails