30 maj 2012

Sundsjö kyrkoruin...

En liten vit blomma står och sträcker sig efter solens sista ljusstrålar. Den växer på en gammal mur...

..på Sundsjö Kyrkoruin. Kyrkan byggdes någon gång alldeles i början av 1200-talet. Det här är ett jättehärligt ställe med fantastiskt läge alldeles intill sjön. Här brukar jag smyga runt med kameran ibland. Det är en alldeles speciell känsla på det här stället, det känns inte som om man är ensam...

5 kommentarer:

Blackelf sa...

Åh! Inspirerande blogg!
Jag älskar inredning som lutar mer mot den Viktorianska/Edwardianska/Gustavianska eran. En hel del rennässans smiter in emellanåt... Dessvärre är ekonomi något som står i vägen för ett eget hus och ett förverkligande av drömmen...

Törs jag fråga.. Vad arbetar du och din man med? ( Antar att det KOSTAR en hel del.. även om mycket kan göras med enkla medel eller spridas ut över lång lång tid.. )

lisashus sa...

Så vackert! ....och kanske har det en gång varit ett hednatempel...
Lisa

samson sa...

så fint med mossan på muren
förstår verkligen att du trivs där
ha det så bra
maggan

skogsnuvan sa...

Gamla kyrkor byggdes ofta på något som kallas kraftplatser. Det är ställen där energin från moder jord är extra stark. så stanna upp där och ta emot energin som du kan ha nytta av. Du har hittat din KRAFTPLATS. Grattis till det.

Sophia Callmer sa...

Sådana platser är spännande, vissa platser och hus är så. Min pappa är arkeolog och på en utgrävningsplats jag sommarjobbade på i tonåren är det en hel speciell känsla. En stark känsla av att här har det hänt saker och att just om du beskriver, man känner sig inte ensam.
Vackra bilder som vanligt!
ha det fint/Sophia

Related Posts with Thumbnails