07 december 2012

Winter in my garden...

Nu har vintern kommit till trädgården. Det här är en säsong som jag inte relaterar speciellt mycket med trädgårdsliv. Men just nu, innan det har kommit alltför mycket snö, så har trädgården även sin charm inbäddad i ett fluffigt snötäcke. Så där lagom med snö, som det är just nu.
Senare i vinter kommer man inte ens att kunna ana att det finns en trädgård under snön. Det är de matriella föremålen som skvallrar om det, den välvda bron, rosenbågarna i snirkligt smide och några annorlunda urnor som jag låtit vara kvar ute. Lite annat pynt också har fått vara kvar i trädgården över vintern, sånt som inte tar skada och som gör att det även vintertid är något att fästa blicken på, lite ögongodis, lite ögonfröjd, helt enkelt. 

6 kommentarer:

lisashus sa...

Ja, nu är det vackert när snön lagt sej och ligger stilla där...!

Ha en fin helg!
Lisa

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vackert! Stillsamt!
Kram,
Regina

Lottas Fotografi sa...

Ja tänk vilken vinter vi fått. Till och med här nere i Närke! Det är så vackert. Imorgon önskar jag mig sol och några minusgrader bara.
Trevlig helg!
Lotta

Meta sa...

Det är en viss charm med alla kullar och utbuktningar här och där som man bara kan gissa vad det är när all snö ligger tung över alltihopa.
Ha en fin och härlig andra advent bland all snö.
Kram Meta

Hans i Brännberg sa...

Jag håller med dig om att det kan vara snyggt med lite snö som i lyfter vissa detaljer, men annars så längtar jag till våren.
Om inte vintern varit så kall...

Trevlig helg.

Black Iris sa...

Såå vackert..

Related Posts with Thumbnails