17 april 2012

Kvistar...

I brist på annat så kan man fotografera några kvistar. Om jag ska vara ärlig (och det ska man ju) så är jag inte riktigt nöjd med någon av de här bilderna. Tycker att rundlarna framträder för mycket. En del, det finns säkert många, älskar när rundlarna framträder så här. Visst, det kan vara kul i början när man precis har kommit på knepet, men sedan vill man mer med bilden. I alla fall jag.
1/800 sek, bländare 5.6, 400 mm, ISO 200, Manuell inställning. 

Det har blivit på modet, bland trädgård och inredning, att låta fotografierna till stora delar krita ut i vitt...men då har man nog tappat greppet lite grand, enligt mig.
1/800 sek, bländare 5.6, 400 mm, ISO 200, Manuell inställning. 

Varför ligger jag på blandare 5.6 när jag kunde få mojjigare och snyggare bilder med större hål?? Joo...för jag använder största hålet på mitt objektiv...större bländare, när man ligger på 400 mm är svindyra!!!
1/500 sek, bländare 5.6, 400 mm, ISO 200, Manuell inställning. 

2 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Jag tycker bilderna är läckra, tänker på porlande vår när jag ser dem. Men nu får du ursäkta en novis, vad använder du för objektiv??

Ha en fin fin kväll!
Kram,
Regina

lisashus sa...

Jag tycker också att bilderna är läckra, men jag kan förstå hur du menar - kvistarna är kanske inte tillräckligt i fokus p.g.a. rundlarna! Snyggt fotat i alla fall!
Visst är det väl er trädgårds tur på söndag?
Lisa

Related Posts with Thumbnails