24 april 2012

Helt underbara!

Ni är helt underbara!! :) Jag vill tacka för all respons jag fått över att jag var med i Trädgårdstoppen på TV. Så fina positiva kommentarer jag har fått! Jag blir så glad, jag blir så varm och lycklig i hjärtat.
Ni är Guld värda ska ni veta! Och så vill jag välkomna alla nya besökare som hittat hit. Hoppas att ni kommer att trivas.
Mitt hjärta är så fullt av känslor så jag visar en bild jag tog i somras, det vita löjtnantshjärtat fångar morgonens första solstrålar och ett av mina trädgårdspynt bildar den där lila cirkeln i bakgrunden. Lila, grönt och vitt, en färgkombination som fungerar bra tillsammans. 

11 kommentarer:

Zinnia sa...

Väldigt kul att se din trädgård på trädgårdstoppen. Jag blev helt förälsskad i dina luktärtor som du använde för att förstärka tyger och kuddar i växthuset. Du har ett helhetstänk som jag gillar. Jag önskar dig en skön vecka! Zinnia

MalinMatilda sa...

Domarnas omdömen som att det var "för mycket" är typiskt "fin-minimalism" o inget att bry sig om, enligt mig. Jag definierar mig själv som "maximalist" eftersom jag älskar alla mina grejer... (http://lyckans-smed.blogspot.se/2010/12/maximalist-javisst.html)Jag tycker att du har fantastiskt fint o skulle gärna komma o hälsa på i sommar.
Har du f ö varit på min utställning? Imorgon är sista chansen o 12 - 17 är Galleri S öppet; välkommen!
/*

lisashus sa...

Jag tycker det är så roligt att du får den uppmärksamhet du/ni förtjänar - så mycket arbete som ni lagt ner och en så fantastisk trädgård ni har! Jag uppskattar, som säkert många andra här, att du vill dela med dej till oss genom dina underbara bilder!

Så vackert löjtnanshjärta!
Lisa

Torprosen sa...

Åh, det var så roligt att se din trädgård "live", den är bara UNDERBAR!Det är löjtnantshjärtat också! Ha en riktigt go dag! Torprosen

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Vill gärna ansluta i hyllningarna! Du har en helt magisk trädgård och jag hoppas att du vinner hela tävlingen! :)
Kram,
Anna-Karin

Anette svammlar sa...

Har precis kollat på trädgårdstoppen, och jag kan bara hålla med i alla hyllningar, det är otroligt vackert och väldigt kul att få se "lite på riktigt"

Ha det gott!

Janicke sa...

Så spännande att få smyga runt i din fantastiska trädgård och att få se dig och din man. Saknade bara en sak, vovvarna ...
Du har verkligen sinne för färger, former och material, och en så underbar fantasi! Det "hemliga slutet" på trädgården - måste vara rent magiskt att vara där.
Tack för att du delar med dig!
Knepigt med kommentarerna, dock, tycker jag. Skulle önska att trädgårdarna kunde bedömas utifrån nåt "neutralt" perspektiv, utan att personlig smak ska fälla utslag. Men det kanske inte är möjligt, vad vet jag.
Jag håller i alla fall på er trädgård, helt klart den mest spännande och genomarbetade hittills. Lycka till ♥

Lusthuset sa...

Så fin trädgård ni har....och jag bara älskar ditt växthus. Så mysigt och vackert att man blir riktigt "grön" när jag tänker på mitt lilla.... Håller tummarna för att det går bra för er. Kram!!

Unn sa...

Har ikke TV8 her jeg bor, men jeg ser på nettet i etterkant. Jeg har fulgt bloggen din en stund, og jeg er mektig imponert. Så herlig med alle stiene og uten gress, akkurat som i min egen hage. Jeg ønsker dere lykke til!

Judy at GoldCountryCottage sa...

Oh my goodness. That is absolutely so beautiful..Thank you for sharing with us..Happy Tuesday..Judy

•lotta på solrum trädgård• sa...

det var roligt att se din trädgård!
och den bästa kommentaren var om sorkjävlarna! ;-)

lotta

Related Posts with Thumbnails