16 april 2012

Trädgården idag...

Så här ser min trädgård ut idag. Finns liksom inget att visa... växtligheten har inte kommit igång ännu. Det är kallt, våren låter vänta på sig. Men jag tycker att den här tiden är härlig också, det är en paus mellan olika årstider nu innan allt tar fart. En tid att andas, sitta ner och bara glo och naturligtvis gå i skogen och fotografera. 

All snö har inte försvunnit ännu och isen ligger på dammen. Jag har inte sått några frön i växthuset än heller, det är alldeles för kallt på natten för det.  

7 kommentarer:

Berit sa...

Ja visst är det så en evig väntan på att allt ska starta sen då det väl startat så går det såå fort att man nästan skulle vilja sätta i bromsen så man hinner titta, lukta och njuta också.Jag väntar med spänning till söndag jag:)
Ha en underbar dag!!

Hanna sa...

Så otroligt fint.
Ha en fin kväll!
Kram
Hanna

Laila sa...

Sitta ner och bara glo - är just vad jag tvingas göra de här dagarna, foten i bandageoch allt!
Vilken fin entré ni har till huset!
Ha det gott!/Laila

lisashus sa...

Alla årstider har nog sin tjusning när man har en trädgård! Det ser vackert och rofyllt ut på dina bilder.
Visst längtar man till värmen, men just nu ligger ju allt framför oss - skönt det också!
Lisa

Anna med bloggen godastunder-tokigaidéer sa...

Ja nu vill man att allt ska komma igång men jisses så sakta det går , (ja även här i Skåne)..... fy så trött man är på att det aldrig blir vår.

Ha det gott
Kram Anna

Chapmans dagbok sa...

Hej! Din trädgård ser så spännande ut. Man blir inspirerad. Hade varit kul att se den "live", men det är lite långt till dig från Skåne. Ha det bra!

Anonym sa...

Älskar den här tiden av året, när trädgården kommer tillbaka och visar vad den kan. Ser gärna fler bilder på hur växterna utvecklas och de olika faserna under säsongen i din trädgård.
Så här års blir det ju en runda nästan varje dag därhemma och det är alltid någon överraskning som tittar upp eller slår ut.
Hälsningar
Ingrid i Onsala

Related Posts with Thumbnails