03 maj 2011

Kvistigt

Sitter och jobbar med bilder. Det är riktigt Kvistigt. Skriver ut på den rackarns skrivaren som jag har här hemma. Blir inte bra, riktigt Risigt faktiskt. Det ser inte alls ut som på skärmen. Har laddat ner en färgprofil från stället där fotografierna ska tryckas och då försvinner svärtan i bilderna.
Som ni kanske misstänker håller jag på med bilderna till den där Fotoutställningen som ska avsluta fotokursen. Jag trodde att jag hade några bilder som fungerade...men det var på datorskärmen...ser helt annorlunda ut på papper! Tänk om man haft platta stora skärmar att visa bilderna på! :) Satt upp skärmarna direkt på väggen på galleriet! Det vore väl nåt?!

Jag hade valt ut två bilder och så dök den här bilden upp...den med kvistarna. Kanske ska jag ta med den, eller är den liksom "nybörjaraktig" (jag har ingen aning) kanske gillar jag den bara för att jag fotat med nya objektivet. Om några dagar kanske jag inte gillar den alls. Vem vet.

8 kommentarer:

Linda- Vildros och kaprifol sa...

Din fotoutställning kommer bli jättelyckad, jag är helt säker...
Oavsett vilka bilder du väljer :)

Dina foton ser ut som vackra konstverk!!

Kraaam på dig

godastunder-tokigaidéer sa...

Bilden är jättefin och det låter som du har full koll på läget, ta det som känns rätt...

Kram Anna

Lisas torp sa...

Som alltid - en urläcker bild av dej! Så vackra former med de lite grafiska formerna i förgrunden och ljuset som bildar cirklar....åh, så snyggt! Trist att inte pappersbilderna blir bra!
Lycka till!
Lisa

Bitte sa...

Jag tyckte jättemycket om bilden med kvistarna. Du måste också ta med blåsippsbilderna och de tidiga morgonbilderna till utställningen! :-)

Många kramar och lycka till!
Bitte

Anonym sa...

Tror du gillar den om några dagar också. Underbart med de tre små gyllena glimtarna./Hillevi

Skogslyckan sa...

Så mycket vackra bilder jag scrollat mig igenom här hos dig! Har varit en riktig dålig bloggare det sista. Annat som fyllt min tid.
Tack för inspiration och en stunds njutning av bilderna.
Kram Pia

färgtrappan/m-l sa...

Jag ser ett stort versalt A i bilden. Ett A som ligger lite på sniskan, eller ett A som dansar. Den är härlig den bilden, tycker jag.

Du kanske kan köra ut bilderna på något närliggande tryckeri istället? Det är inte alltid lätt att få till någon vidare kvalitet på de där hemskrivarna. Du ska väl ha bilderna rätt stora också antar jag.
Hoppas det löser sig på något sätt så du blir nöjd till slut. (Jag vet hur det känns, det är jätteirriterande när utskrifter blir dåliga, GRRR!)

/Maja

färgtrappan/m-l sa...

211111111111111111

(Ursäkta, men katten ville också skriva. Han ligger alltid på tangentbordet ;)

/Maja.. å Zakk

Related Posts with Thumbnails