01 september 2011

Bloggen fyller 2 år!

Nu har jag haft den här bloggen i 2 år!! Känns nästan som det var igår jag satt och gjorde det första inlägget. Lite pirrigt; ska jag verkligen våga visa mina bilder...och så vidare. Nu har åren rusat iväg och det här med att blogga känns invant. Känslan av att bloggen börjar bli uttjatad infinner sig. Kanske är det dags att börja trappa ner... eller trappa upp!! :) Har haft funderingar på att starta en till blogg där jag koncentrerar mig på mitt fotograferande och låta den här bli en trädgårds- och inredningsblogg, eller nåt sånt. Men har jag engagemang till två bloggar? Det är tveksamt.
Så jag frågar Er: vad vill ni se för bilder? Vad vill ni att inläggen ska handla om? Fortsätta som nu att blanda hej vilt, precis som livet är. Eller är det bättre att inläggen bara behandlar ett ämne? Att bilderna ser likadana ut? Eller att bilderna varierar i uttryckssätt?

Ett snirkligt mönster sitter på dörren till växthuset.

En gammal flaska står på en hylla.


Körsbärstomaterna är mogna och smakar så sött och gott!

Fem små röda tomater i en ring..och en liten grön.
Som sagt; fortsätta som vanligt eller göra något annorlunda?


20 kommentarer:

Cláudia Santos sa...

Beautiful, Mina!!Thank you!!
God bless you!!

Cláudinha Santos

Lantliv i Norregård sa...

Grattis Vännen!
Jag tycker du ska fortsätta som förut:))

Kram M

Viola_T sa...

Blanda och ge. Bloggen är väl en trädgårdsblogg till stor del...
Det blir inte tjatigt inte!

Helena sa...

Kör på du som du känner för!Jag 'gillart' :-)
KRAM från mig!

Johanna Stålros sa...

Grattis på tvåårsdagen;) Fortsätt att vara lika grym som nu så är jag nöjd! Kram

ulla laiho sa...

Fortsätt gärna med dina blandade, spännande bilder!

lillemor sa...

Gillar blandningen!

slottsträdgårdsmästaren sa...

Grattis! Fortsätt precis som du gjort hittills tycker jag!

Lisas torp sa...

Ja, jag gillar också din blandning och jag njuter verkligen av att se dina vackra bilder! Det har varit så spännande att se hur ditt fotointresse har fått en allt större plats!
Om jag fick önska, så önskar jag att du fortsätter precis som vanligt!
Lisa

Lottas Fotografi sa...

Grattis till två år! Vad glad jag blev av att hitta till din blogg! Vilka underbara foton! Hit kommer jag tillbaka!
//Lotta

Norrfrids Eija sa...

Det här är också något som jag ibland funderar på, men så gör jag ett inlägg till - om vad som då infaller sig, tror ändå att det sättet håller längst, om inte annat så för den egna inspirationen. Det känns som att man då har så mycket friare händer då! Så jag tycker att du ska fortsätta blanda och ge! Jag älskar mest inläggen inifrån huset, de bilderna ger mig mycket glädje, eftersom vi har liknande hus...fast utan originaltapeter och takmålningar förstås...som jag skulle ge min vänstra arm för!
Eija

Susanna sa...

Hejsan

Grattis till 2 år.
Du har så vackra bilder så man kan inte sluta
och titta på dem och man funderar hur du kan fånga alla dessa fina ögonblick.
Så fin blogg.
Kram
Sussi

Leif sa...

Jag såg att det var en TILL, finns den ölen ännu, kom ihåg den från mellanölens dagar.

Hanna sa...

Ha en fin helg.
Kram
Hanna

Anonym sa...

Hej! Dina bilder från såväl trädgård, som inne, djuren, ja den blandningen du har bjudit oss läsare på har jag bara tyckt så mycket om, och önskar att få fortsätta följa det på samma sätt, när jag nu får önska....Skulle gärna se och höra mer om dina jättefina hundar och din häst! ha en skön helg önskar Gunila

Wenche sa...

Hej
Jag har samma funderingar, efter 2 år är man lite mätt och känner att man inte har nytt att bjuda på och så har man inte alltid tid.Jag kommer att trappa ned men jag tycker mycket om din blogg med varierat innehåll , vackra miljöer och spännande fotos så jag hoppas du känner lust att fortsätta som förut.

Anonym sa...

Oj, Ändra ingenting. Det här är min favoritblogg - alla kategorier. Och då läser jag både en del trädgårdsbloggar och inredningsbloggar. Den magin som finns i dina bilder ser jag ingen annanstans. Blandning mellan suggestiva bilder och helheltsbilder är fantastiskt! /Charlotte

ingela magnusson sa...

Varför ändra ett vinnande koncept?! För det tycker jag att Din blogg är. Ljuvliga bilder (arbetar Du inte redan som fotograf så borde Du definitivt göra det) och lite om allt möjligt. Jag gillat ALLT med Din blogg, det är en ren fröjd att titta in för en stunds kontemplation. LYCKA TILL i fortsättningen, för vad Du än bestämmer Dig för att göra!

Annie sa...

Hej vilt!!!

anette sa...

Hej
Jag har följ din blogg ifrån dag ett, och gillar verkligen din blandning, dina tankar om djur och natur, din känsla för detaljer...
Jag har nu själv tagit mina första stapplande steg med en egen blogg, det är läskigt och spännande samtidigt, kanske jag vågar "utvidga den så småningom.
Kör ditt race, det blir allra bäst!

Related Posts with Thumbnails