28 september 2012

Den gyllene värmen...

Hösten kan faktiskt vara helt underbar! De mustiga jordnära färgerna och björkarnas löv som ser ut som gyllene guldpengar. Hösten är kall men känns ofta varm ändå, speciellt när solen leker med alla gyllene toner.
Vill tacka för alla Era värmande och fina kommentarer jag fick i förra inlägget. De har slagit rot i mitt hjärta när jag som mest behövde det. Och nej, jag tänker inte "växa upp" och lämna konsten och fotograferandet bakom mig, absolut inte nu när jag börjar komma igång igen...  

4 kommentarer:

lisashus sa...

Det tycker jag låter bra!
Du kan verkligen ge känsla och liv åt hösten när den är som bäst! Precis som det känns i din bild - exakt så känns det när solen leker i de lysande färgerna!
Så vackert fångat!
Lisa

(Prästgårds)Eva sa...

Stå på dig Wictoria! Och tro på dig själv! Du är jätteduktig. Gör det du känner är rätt och försök att inte ge efter för fula och elaka bakhåll.
Jag vet, att det är svårt. Gång på gång återvänder jag till din blogg och låter mig vyssas till ett inre lugn av dina vackra bilder. Detta sedan jag själv låtit mig krossas under de starkas fötter. Svek och jantelagstänkande har varit min följeslagare under året som gått. Därför tror jag mig kunna läsa mellan raderna och förstå hur du har det. Kanske läser jag fel, som fan läser bibeln. Men det är svårt, att inte läsa mellan raderna.
Mellan pixlarna förmedlar du i alla fall en stor värme och jag hoppas, att du känner min.
Kramar

AK. Keramik Form-Design sa...

4 nyanser av vackert guld.

Underbar bild som alltid...... din kamera(t) sviker dig inte ;-)

Du vet bäst, så häng inte upp dig vad som sägs, även när det kommer från dom som ska stötta en.
Det är deras misstag att inte veta bättre. Kör du ditt race, ditt liv.
Ha en skön helg med mycke påtande i trädgården och plåtande med kameran.
Annelie

Anna Scandinavian Cottage sa...

Vilken underbar höst-bild!

Related Posts with Thumbnails