25 juli 2012

Jag är på kultursidan i tidningen!

Jag är med på ett helt uppslag på kultursidorna i Länstidningen! Vad roligt!! Tidningsfolket var hit i söndags när jag hade Öppen Trädgård och premiär med mina foton i mitt Galleri, Boije Gallery. Roligt att få så mycket uppmärksamhet. 
Nu håller jag på att göra fler skyltar så att folk ska kunna hitta hit. Jag gav Turistbyrån i Bräcke två skyltar som de lovade att sätta upp. Men att ställa ut några foton där, på Turistbyrån, gick inte för då måste man planera in det i förväg, naturligtvis. Men någon lista att ställa upp sig i kö fanns inte. En konstnär från en annan kommun har ett helt rum med sina tavlor. Utställningarna på turistbyrån hänger tydligen i 4 veckor och det kan man ju tycka är låång tid, med tanke på att det bara är under sommarmånaden som det är någon fart på turistgenomströmningen. Två veckor hade nog varit lagom, så kunde fler få chansen att visa upp sig. Och kanske att de som faktiskt bor i kommunen skulle komma i första hand för att få ställa ut sina alster?
(För att kunna läsa texten i tidningsreportaget: högerklicka på bilden och välj: Öppna länk i nytt fönster) 

8 kommentarer:

Tiger sa...

Alltid kul med uppskattning! Skulle gärna besöka din trädgård om det inte vore så långt dit...

Kolla med ditt bibliotek om du inte kan ställa ut där. Jag jobbar på bibliotek och vi har en utställningshörna som allmänheten får boka ett par veckor i taget. Om de inte har det kanske det kan vara ett tips till dem annars. ;-)

Sommarhälsningar
Elisabet

lisashus sa...

Grattis! Kul med lite uppmärksamhet igen! Du får ju mer och mer av den varan och det är dig väl förunnat!
Kul att utställningen blev av! Märklig inställning de har på Turistföreningen!
Lisa

♥Min Eden♥ sa...

Stort Grattis, va roligt med uppmärksamhet!!
/nina

Lyckans Smed sa...

Grattis; ska genast läsa!
/MalinMatilda

Anonym sa...

Underbar trädgård och vackra bilder. Njuter i fulla drag och önskar dig lycka till med nya projekt, för det tror jag att det blir. Varma hälsningar från Eva L. i Blekinge.

Hanna sa...

grattis, så roligt.
kram
Hanna

Marie Lithén sa...

fint uppslag dessutom! Kul!

oliwiaKociewianka sa...

Hi, I became a member of your site. It will be great pleasure to follow these breathtaking pictures.

Related Posts with Thumbnails