23 juli 2012

Den sköna tröttheten...

Dagen efter Öppen Trädgård och  premiären för Fotoutställningen infinner sig den sköna tröttheten. Det var en otroligt rolig och intensiv dag igår. Väääldigt många hittade hit och jag träffade både gamla bekanta och nya bekanta och allt däremellan. Har fått så många positiva ord om både trädgården och mina foton att jag känner mig alldeles varm i hjärtat! Tack snälla Ni!! :)
Flera fotografier blev sålda!!
Som jag jobbat för att få allt att fungera! Har varit uppe redan halv fyra varje morgon i en och en halv vecka innan. Har jobbat i trädgården, med fotoutställningen där jag har ramat in 29 foton med glas och passepartouter (vilken tid det tar!), kaféet, tillverkat skyltar, den nya grusplanen med plattor lagda i mönster, nya rabatter, donat i växthuset, fotograferat, fixat bryggstun och det andra rummet mm mm.
Det var många som upptäckte mina gästböcker, en för trädgården och den andra inne i Galleriet. Fina kommentarer och glada tillrop! Tack tack! :) Och så....ja jag skrattade så jag nästan grät, så läste jag i galleri-gästboken: "Fina bilder, men det finns brännässlor i trädgården!!"
Jaja...jag bjuder på brännässlorna, hihihi, kanske var det någon som hade brännässelfobi.....

17 kommentarer:

Anonym sa...

Men vad kul med bilderna! Du är bra!

Lyckans Smed sa...

Grattis! Kul att det gick bra, att du fick mycket besök och sålde.

Dy har jobbat som ett djur så ta åt dig av allt beröm!
/MalinMatilda

Anonym sa...

Roligt att det blev så lyckat!
Och tack snälla ni, för att ni så generöst öppnar er gård för oss andra! Precis som förra gången, åkte vi hem fulla av inspiration, efter att ha fått se allt det fina; trädgård och hus och bilder.

Anna-Kari & Staffan

G:a Affären sa...

Så glad jag blir för din skull och alla besökare att det blev så lyckat!
Och brännässlor tyder på bra jord!
Ha det gott!
Cia

skogsnuvan sa...

Det var lite av charmen att du lämnat kvar så mycket av det vilda i din trädgård. Det och alla vattenlekar gjorde trädgården till något alldeles extra. Jag besökte den stora trädgården i Ockelbo och den var stor och vacker men hade inte den känslan och charmen som din trädgård, långt ifrån. Så att några nässlor får vara kvar är väl bara en baggis. Dom går att göra fin gödning av om man lägger dom i vatten dessutom. Grattis till en väldigt lyckad dag som glatt många.

lisashus sa...

GRattis till succén! Kul att det blev av och att det troligen blev som du ville! Jätteroligt!
Lisa

Lottas Fotografi sa...

Är inte förvånad att du fick sälja flera bilder. Dina foton är ju underbara!! :) Det är så roligt att läsa om en sån här lyckad helg! Förstår att du är stolt och lycklig med all rätt. Önskar att jag fick till mina bilder lika fint som du :)
Kram Lotta

Anna Vattenkanna sa...

Jag blir så glad och varm inombords för din skull - att du hann det du förutsatte dig och att du sedan fick lön för mödan på alla sätt. Så roligt!

Kram

Janicke sa...

Härligt, grattis!

Luna Ek sa...

Det var en verklig prestation att få allt färdigt på så kort tid ... och Klart att resultat måste bli Bra när det är du. Lycka till i fortsättningen med galleriet.

Kram Luna

♥Min Eden♥ sa...

Härligt, Ett STORT grattis från mig!
/nina

Norrfrids Eija sa...

Så roligt att folk hittar till dig (det är jag inte ett dugg förvånad över faktiskt) och att du fick lön för mödan för allt ditt slit! Fantastiskt duktigt jobbat! Ni kommer det bara gå uppåt för dig, det är jag övertygad om! Nästa gång du har öppet kommer vi (livsnjutarresor AB du vet ;))
Allt gott till dig, familjen och vovvarna!
Eija

Bitte sa...

Vad roligt att det gick så bra på premiären och att du fick sälja flera av dina vackra fotografier! :-) Jag förstod att det skulle gå hur bra som helst, vilket fantastiskt jobb du har lagt ner på allt!

Jag är själv sugen på att titta förbi någon gång i sommar och har till och med tjatat på sambon om att vi ska ta oss tid att titta förbi din hemliga trädgård nästa gång vi är i Östersunds-trakterna. Och... han sa att han gärna hänger med! :-)

Ha en fortsatt fin vecka i sommarvärmen!

Kramar
Bitte

Katrin sa...

Vad roligt att allt gick så bra! Jag hade gärna tittat in hos dig irl, men det blev lite långt att åka från Umeå. Vi fick fin inspiration på närmare håll den här gången.

Katrin sa...

Vad roligt att allt gick så bra! Jag hade gärna tittat in hos dig irl, men det blev lite långt att åka från Umeå. Vi fick fin inspiration på närmare håll den här gången.

Godastunder-tokigaidéer sa...

Grattis till din försäljning och så roligt med en lyckad utställning.
Din bild i dagens inlägg är helt fantastisk.

Kram Anna

ingenjörernas trädgård sa...

Fantastisk jobbat! Härligt att läsa att allting gick så bra!
Kram
Fru Sten

Related Posts with Thumbnails