14 mars 2011

Växthuset lurar - The Greenhouse waiting

Växthuset ligger och lurar. Solen och känningen av vår och de kvittrande busiga småfåglarna har fått växthuset att se sig om efter grönt...blommor och blader och röda tomater och slingriga gurkor. Även jag lurar och känner ivern stiga. Snart ska det sprätta av liv och växter, sättas frön och petas i jord, sitta och njuta av de gröna fuktångorna som kommer att stiga i växthuset.
Jag längtar!!

4 kommentarer:

Vita rosor och förgätmigej sa...

Visst är det härligt! Jag har gjort två varmbänkar i mitt växthus i år. Ska bli så spännande att se om det kommer att fungera. Rutorna var i alla fall duktigt immiga av värmen när vi höll på som bäst igår. Nu ska jag och barna ut och sätta lite fröer! Jipppiiii!

Kram/ Anna

Lilith sa...

Här är en till som bara längtar efter att få börja odla i växthuset igen, se tomater och gurkor (förhoppningsvis) frodas. Tomater har jag redan sått och såg i förmiddags att de första kommit upp! Snön på växthustaket har äntligen smält bort och växthuset ser verkligen ut att stå där i solen och bara vänta på spirande grödor. Kan det inte vara dags snart?
Ha en fin början på den nya veckan! Kram!

skogsnuvan sa...

Det måste vara kul att få börja odla i ditt fina växthus. Jag har inte skottat fram till dörren men man får lite lust att gå in där nu och känna värmen utan att börja frysa av den kalla vinden,

Vit som snö sa...

Och ett så vackert växthus sen...
Jag har dessvärre inget växthus, det är en av mina drömmar som inte slagit in- än;)
Men jag lääängtar efter trädgårdsliv så det spritter i mej nu! Vill bara spola fram tiden:)
Ha en fin dag!
Kram Cilla

Related Posts with Thumbnails