07 januari 2015

Det nya

Det nya året inleds med stor frustration över en gammal dator. Men i ärlighetens namn så började irritationen långt innan dess. Det är nästan omöjligt att arbeta med bilder längre, det går såå trögt och långsamt och att ladda ner bilderna från kameran är nästan ett hopplöst projekt! Tar så låång tid. Måste ha hänt något med datorn, har ingen aning om vad det kan vara men en bidragande orsak är nog ålder...den är nog 13 år eller nåt sånt! Och sanningen att säga börjar jag bli väldigt less på att ha denna arbetsbegränsning.
Bildskärmen är bra, dvs den visar väldigt bra färger, rätt färger, MEN den är så liten och nästan fyrkantig i formatet så det är en riktig utmaning att jobba med bilder på den. För att kunna se hela bilden på skärmen så kan den bara visas i ca 14% av sin verkliga storlek! Och i 100 % så blir det ett väldigt scrollande!!
Antar att utvägen är att köpa en Trisslott och hoppas på det bästa.


1 kommentar:

skogsnuvan sa...

Det är frustrerande när det tar jättelång tid. Jag har tur som fick en gammal arbetsdator av brorsan och den är faktiskt bra fast den är gammal krånglar aldrig.

Related Posts with Thumbnails