05 augusti 2014

Ny familjemedlem!

Helt underbart! Vi har en ny familjemedlem. Allis, en liten svart labradortjej, fann sitt hem här 1 augusti. Visst är hon väldigt söt? :-)
Vi åkte långt för att hämta henne, 80 mil på samma dag och jag som inte gillar att sitta i bilen så länge. Men det gick bra och hemresan gick bra den med, Allis sov mesta tiden. De andra tre labbetjejerna fick följa med på resan.
Första bilden på Allis när vi kommit hem på kvällen och hon bäddat i sängen.


Det är helt underbart för en hund att få vara lös på gården. Men det gäller att hålla koll nu från början, även små valpar är snabba som vinden och är riktigt finurliga på att hitta saker att tugga och äta. Här ligger hon och vilar sig i gräset.


De andra hundarna var konfunderade till att börja med men de tinade ganska snart upp och accepterade henne. Den yngsta labradoren Pia, som fyller 2 år nästa vecka, var däremot mer på sin vakt och ville inte släppa valpen nära sig. Men det blir bättre för var dag som går.
Ella är helt underbar med lilla Allis. Hon är så försiktig mjuk och smart och låter den lilla leka med henne. Ella är suveränt bra på att hantera små ömtåliga valpar som kastar sig över henne. 
11 kommentarer:

Meta sa...

Så söta de är på dina bilder. Lycka till med vovven.
Ha en fin dag
Kram Meta

Lotta sa...

Guuud, vilken söt liten klump! Oemotståndlig förstår jag mycket väl. Sista bilden är ju bara för underbar, man vill verkligen ta tag i den lilla och riktigt gosa in sig och känna valplukten....
Hoppas det blir en harmonisk och trevlig hund av henne, vilket det säkert gör med de förutsättningarna.
Lycka till.
Kram Lotta

hesan sa...

Så fin hon är och så skönt det är med vuxna trygga hundar som kan forma den lilla, vi hämtar våran Ville nu i eftermiddag och det ska bli så kul.
Helena

Sabelhagens Olivlund sa...

Åh, stort grattis! Vilken lycka:) Så söt hon är.
Vår Lykke är 1år och 8 månader nu, tiden går så fort:)
Kram Maria

Susie på Stjärnarve sa...

Finns inget sötare än små klumpiga valpar! fast det kanske inte är lika kul för andra hundar som för oss. Dom har ju sylvassa små tänder och gillar att bita i allt - även sina större kompisars öron och svansar! *fniss*
KRAM och GRATTIS
Susie

Hanna sa...

fina

Lottas Fotografi sa...

Men åååh så söt och fin!! Grattis till nya familjemedlemmen!

Händigakvinnan sa...

Härligt! Ja, det kan ju rycka lite i överläppen när en valp klampar in på ens personliga zon utan att ta hänsyn. Min hund fick vänja sig vid en bebis i sommar och det gick över. Från att det var helt obehagligt till att inte reagera när någon drar en i benen under tuppluren;)

Tiger sa...

Så fin valp! Bra med äldre "damer" som sätter den lilla på plats också. ;-)

Sommarhälsningar
Elisabet

Lantliv i Norregård sa...

Lyckliga Er & lyckliga ljuvliga Allis, bättre hem kan hon inte få<3

Kram på Er

skogsnuvan sa...

Så bedårande gullig. Min bror ska få en jaktlabradorvalp i oktober och jag ser verkligen fram mot det. Valpar är ju så gulliga så man vet inte till sig.

Related Posts with Thumbnails