23 februari 2014

OS...

Nu kan jag inte hålla mig längre!
Allt jävelskap som finns och vem bryr sig?!!
Nej, jag har inte tittat på OS på tv! däremot har jag informerat mig om vad som pågått under uppbyggnaden av detta stora sportevenemang.
Jag ska vara helt ärlig nu, OM det hade varit mig det gällt, att jag tränat inför OS och allt vad det innebär så...hade jag valt att
inte åka dit och tävla!
Ja, så är det! Jag hade skitit i det, jag hade stannat hemma!!!
Hade Jag åkt och fått en guldmedalj (eller annat) så hade jag mått illa senare, efteråt, när jag sett på den där guldmedaljen. Jag skulle må illa när jag vet vad som hände omkring spelen och att jag ändå åkte dit. Guldmedaljen skulle tappa i glans, den skulle liksom vara ett kvitto på att jag sålt min själ...för det jag vet är rätt och fel.
Jag skulle stannat hemma!! Och efter ett tag så skulle jag må bättre och bättre för att jag valde att göra det!
400 miljarder!!! (officiella 400 miljarder) har det kostat!!! Och vad skulle de pengarna kunnat användas till annars än vad som skedde????
Vill någon ha ytterligare information så finns den på internet, Uppdrag Granskning bla.
Väljer en bild idag som jag hittat på internet. Den får beskriva känslan av hopplöshet.
(den här bilden har fastnat i mig och det känns faktiskt som att jag valt fel yrke...jag skulle nog bäst jobba med något som hindrar sånt här att hända.....)

I found this image of a puppy named Angel on the internet… She was chained to the wall, abandoned and allowed to starve to DEATH under the harsh cold weather. If you take a look at the picture closely, you can see that she wasn’t even allowed to lay her head on the ground. Her frail body had to withstand the snow under her feet and falling onto her tiny body…

6 kommentarer:

Anonym sa...

Tårarna rinner.... och jag tänker så fula ord, som jag nog inte ska skriva...Tittar bort i soffan och tittar på mina två hundar, tänker undra om de förstår hur bra de har det./Marie

G:a Affären sa...

Helt rätt att uppmärksamma dessa vidrigheter som vi vet finns men har svårt att se, än mindre förstå.
Det gäller att våga/vilja ta ställning! Och det har du gjort. Jag önskar också att fler gjorde det.
Jag är tvungen att gråta och försöka fundera på varför vissa människor helt saknar gener för empati. Hur är de funtade? De skrämmer mig oerhört.
Tack för att du uppmärksammar det hela...

Varm kram
Cia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Men gud så hemskt, men vad är det för människor som gör så! Bra inlägg, den bilden var bland det värsta jag sett. Sånt här skulle kablas ut överallt, vi är många som reagerar på sånt här.
Kram till dig
AnnaMaria

Hillevi sa...

Jag har gjort som du och jag håller med på varje punkt.

Styrkan att jobba mot detta tror jag inte att jag har - den där bilden kommer att (för)följa mig för alltid nu.

kanarin sa...

ja FY FAN, rent ut sagt.

Lyckans Smed sa...

Vidrigt är det! Människor är så USLA!

Related Posts with Thumbnails