09 oktober 2012

Jag såg björnar längs vägen!

Här står flera björnar och lurar längs vägen! (Upptäckte dem på ett ställe längs vägen när vi åkte och hämtade valpen Pia.) Jag var bara tvungen att stanna och fota dem. Det fanns fler också, en hel stor flock med björnar utspridda på tomten och längs uppfarten. De hade även spritt sig in i samhället och stod och lutade sig mot bensinpumparna på en mack! Vet inte om det lockade fler kunder eller skrämde bort dem...?
Jag skulle i alla fall inte vilja ha en av de här björnarna hemma hos mig, men det skulle vara roligt att sätta ut en i skogen efter en stig...eller någonstans längs elljusspåret inne i skogen och så sitter man gömd där med teleobjektivet och väntar på att det ska dyka upp någon, människa alltså, så roligt att fota reaktionen!! :) Sedan skulle man kunna ha en fotoutställning med alla roliga ansiktsuttryck!! Vilken grej alltså! hihihi... 

3 kommentarer:

Gela sa...

Hej, måste få skriva igen att jag bara gillar SÅÅÅÅ MYCKET din blogg. Glad varje gång jag hinner titta in hit trots pessimistkonsulter och björnar. Men vilken helt underbar ny familjemedlem ni fått. GRATTIS!!! Och ja halva bygden där vi bor tror nog att vi är heltokiga som byter ut våra fönster till fönster som är begagnade och som suttit på ett gammalt sekelskifteshus. Synd att de inte fick sitta kvar där men glad att vi fick köpa dom...Fönstrena ger huset själ så det så.
Kram Gela

Malin sa...

Hej! Ny på att skriva kommentarer, men har varit läsare ett tag. Du är otroligt duktig på att fota. Själv kör jag mest på auto :-)

Jag föreställer mig alla joggare ute i spåret som får syn på björnen. Jag kan t.o.m. känna deras skräck. Åh, så roligt! Haha, jag kommer aldrig springa i spår i dina trakter.

Ha det gott!

skogsnuvan sa...

Jättefina björnar Tänk vilket jobb att snida till så många.

Related Posts with Thumbnails