13 juni 2011

Min älskade hemliga trädgård - I love my Secret Garden

Ibland finns det tillfällen när trädgården verkligen är som en hemlig dold och mystisk trädgård. Ett sådant tillfälle dök upp precis när ett åskoväder frustade fram på himlen. Innan regnet och blixtarna gjorde allvar av sina kraftuppvisningar var jag ute i trädgården med kameran och försökte fånga känslan jag hade av den suggestiva trädgården. Mystik och magi och en sagovärld. Bilderna for till slut in i kameran och resultatet blev vad jag kände där ute i trädgården, vid just det tillfället.
Här visar jag några bilder på fågelbadet. Eller...kanske hellre ska säga; när fågelbadet upphör att bara vara ett fågelbad och blir någonting mer, en suggestiv bild.

Jag gillar ju det där fågelbadet...

Här kommer vinden farande ner från himlen och har åskan och regnet med sig. Tulpanerna fladdrar vilt. Fotograferingen upphörde, för den här gången.
Och så kan jag berätta att ett av mina två fotografier som just varit på utställningen på Ahlbergshallen i Östersund har blivit sålt! Det var Östersunds Konstklubb som köpte det. Och vad de ska ha det till har jag ingen aning om..men roligt är det!!

11 kommentarer:

MrsUniversum sa...

Grattis till utställningen med dina konstfoton. Och att ett kommer att glädja andra nu.

Fotona på fågelbadet är så mångbottnade, kan tolkas så olika.

Vitt hus med svarta knutar sa...

Gratulerar till ett sålt konstverk! Det är underbart att fotokonst fått mer uppmärksamhet. Jag skulle så gärna vilja åka till Stockholm och se den stora fotokonstutställningen där. Hörde att de inte förväntat sig så många besökare, men det var en av de mest besökta utställningarna i Stockholm förra året.

Underbara bilder, man vet inte vilket slags väsen som betraktar en i de mörka vråna.

Ha en fin kväll!
Kram,
Regina

Lisas torp sa...

De är verkligen trolska, dina bilder! Så otroligt vackert och magiskt!!! Du kan verkligen förmedla magin i din förtrollade trädgård!
Kul att du fick sålt!!! Se det som ett tecken!
Lisa

Lantliv i Norregård sa...

Jag älskar oxå din trädgård:))

Har du lust att kika in hos mig Om jag får be om ett råd...:))

Malin

godastunder-tokigaidéer sa...

Helt underbara bilder tar du och jag förstår att du har fått till försäljning. Super roligt.
Jo vår lilla älskling Alvin har fått krampanfall vid två tillfäller med bara en mån i mellan och man befarar att han har fått epelepsi. Det är visst vanlligt på fågelhundar och utbryter i 1 års åldern. Har går på medicin nu som man hoppas ska ta bort hans anfall och utredningarna fortsätter. Nästa vecka ska ha på hjärt och buk undersökning. Efter anfallen blir han agresiv och då förklarade läkaren att han blir desorienterad och vet inte vem vi är eller var han ä och han blir det av rädsla för det som har hänt. Drt är väldigt obehagligt när det händer och tiden får avvisa vad vi ska göra. Det känns så tråkigt han är dock bara snart 14 mån.

Kram Anna
Alla råd välkomnas

Ingrid Andrea sa...

Magisk stemning var det virkelig, sånn at jeg bare venter på den gode feen skal komme fram også ;))

rajson sa...

Skön känsla i bilderna!
Vilken vacker tulpan, den skulle göra succé i min "uterums rabatt"!

Elisa Day sa...

Magiska bilder från din vackra trädgård

Laila sa...

Åh, den första bilden tar andan ur mig! Din trädgård gör verkligen skäl för namnet, det vilar en hemlighetsfull stämning över den bilden.
Ha det gott!/Laila

Anonym sa...

Dom är alla vackra, men den första bilden är magiskt vacker. Vad duktig du är!!!!

Grattis till det sålda fotot.
Hälsningar
Ingrid i Onsala

Anonym sa...

Underbara bilder!
Grattis till försäljningen! Roligt!
Kram Marita i Björkhagen

Related Posts with Thumbnails