07 augusti 2010

Tusen Trädgårdar - trädgårdsvisning!

I morgon, söndag, infaller evenemanget Tusen Trädgårdar över hela Sverige. Massor av spännande trädgårdar runt om i landet är öppna för besök mellan klockan 11-16. Så imorgon blir det trädgårdsvisning av min trädgård! Spännande! Får se om det är några som letar sig hit.
Allt det som jag hade hoppats på att hinna är inte klart...många blommor har inte de färgerna som jag hade tänkt...en del blommor har redan gjort höst... men det får man ta. Trädgårdar är ju till för att njuta i, inte för att stressa ihjäl sig. Allt behöver inte vara helt perfekt. Att många projekt är på gång samtidigt och inte ännu helt färdiga kan också vara spännande att se, det skulle i alla fall jag tycka.
Men visst är det lite pirrigt. Men roligt samtidigt! Tänk om det blir strömavbrott så att bäcken stannar...tänk om det hällregnar...jaja...sånt kan man inte göra nåt åt i så fall. Det som sker, det sker och jag hoppas på en fin dag. Jag vill ha sol, sol sol sol!!! 
Nu ska jag ut och stressa lite, hehe, lite så där lagom. Ha en härlig dag, alla runt om i TrädgårdsSverige!! 

18 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Så spännande och du har ju redan en kanonfin trädgård så inte hade jag stressat med den!
Lycka till!
Agneta kram

HelenJ sa...

Ja, sol vill man ha imorgon, även om riktiga trädgårdsnördar kommer oavsett väder. Jag har bestämt mig för att jag är färdig med allt jag skulle göra tills imorgon - fast lite pysslande blir det nog idag ändå....
Lycka till imorgon! Jag hoppas få möjlighet att komma och se din trädgård nån gång.
/Helen

sylvia sa...

heisan.
så spennende da,håper riktig mange finner veien til deg,å hadde jeg bare bodd nærmere skulle jeg ha besøkt din hage mang en gang om jag hadde fått lov,
såå nydelig den er burde folk ikke gå glipp av den,nyter dine bilder om og om igjen,
fantastisk plass å hage du har laget.
di har all grunn å være stolt av deg selv,klapp deg på skulderen å si du har vært flink/duktig.
lykke til i morgen.
å en riktig god helg.
klem fra sylvia

Vardagens guldkorn sa...

Hej!
Vilken fantastisk trädgård du har! Hoppas det kommer många och tittar imorgon. Lycka till!
Ska kika runt lite till innan jag går...
Kram Linda

Lisas torp sa...

Åh, så synd att man inte bor närmare!
Jag är övertygad om att det kommer att bli succé hos dej!
Och precis som du säjer är det inte hela världen om en del blommor blommat ut och att det pågår projekt...sånt inspirerar säkert också!
Vädret kan man ju inte göra mycket åt, men hoppas kan man ju alltid, speciellt i dessa lite osäkra tider när det gäller vädret!
Håller alla tummar för att det blir sol hos dej!
Lycka till!
Lisa

Jens Svensson Skogstorpet Trädgårdsservice sa...

Lycka till imorgon! Skogstorpets trädgård kommer också att vara med så vi hoppas på bra väder vi med. Din/er trädgård ser fantastisk ut så dom som kommer till er får säkert en härlig upplevelse.

Marita sa...

Herre gud så vackert du bor, både inomhus och utomhus!!! Å vad jag skulle vilja byta med dig!!! Vart ligger din trädgård? Är det långt från Eskilstuna? Maken och jag har planerat in att vi ska åka runt bland några av de öppna trädgårdarna i morgon, det är första gången för oss så vi är riktigt taggade!! Vi söker massor av inspiration då vi har en tomt om 4 600 kvm ren åkermark. Vi byggde vårt hus för 4 år sedan och kämpar med att få till en trädgård med många rum...vackra växter...dessvärre fanns det inte några träd alls här från början och de träd vi satte ner förra året åt hare och rådjur upp i vintras...suck! Så vi får börja om igen...men skam den som ger sig!! Det trista är att vi har lerjord, inte så lätt att få något att trivas i det!
kram, Marita

Lantliv i Norregård sa...

Hej!!
Så kul! Lycka till;o)

Kram Malin

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Håller tummarna för sol. Och när det är gjort kan du luta dig bakåt och njuta av allt det fina i din trädgård.
Kommer och bli succé, jag lovar!
Kramar och lycka till
AnnaMaria

Thelma Louise sa...

Håper solen skinner over hele Sverige i morgen.:-) Spennede dag for mange.:-) Lykke til med besøkene.:-)

Thelma Louise sa...

og herlige bilder du viser her nå.:-)

Love Your Homes sa...

Du kommer att göra succé Boije.....tro mig!!!

Dina 3 prinsessor ramar in bilden fint.

where the forest end... sa...

Jag tror också folk tycker det är kul med lite pågående projekt, det hade jag tyckt!
Slappna av bara. Ni har en skitfin trädgård :)

/Charlotta

Helena sa...

Jag kommer, det ska bli så kul att få se din trädgård! Att det är många projekt på g gör ju absolut inget, mitt motto är att en trädgård aldrig blir klar!

Vi ses!
/Helena

Annika Christensen sa...

Det är så himla trist att du bor så långt bort.
Jag hade kommit direkt.
Hoppas du får en helt underbar dag.
Annika

Nordingården sa...

...du måste ju ha en av Sveriges finaste trädgårdar!! Och ert hus skulle jag kunna kapa vänsterhanden för: ) Det låter trevligt med en sådan dag, hoppas ni får tur med vädret!

Tack för din kommentar. Ja, visst är det ett märkligt fenomen, kul att du har upplevt det också, ja inte kul för dig men det känns skönt att veta att man inte är ensam. Folk är märkliga. Och det är ju riktigt taskigt att inte låtsas om något som existerar. Man behöver ju inte vara avis, alla har ju nåt som inte jag och du har tex...att folk som man känner till och de känner till ens blogg liksom vill tiga ihjäl den som du skriver, mycket märkligt...

Jag känner tom till ett par stycken som är jätteintresserade utav inredning, läser alla tidn och säkert även bloggar och känner till mej men nämner inget om det alls när man ses! Obehagligt. Då kan man ju aldrig bli vänner liksom,det blir ju falskt, och det handlar ju inte om att jag vill ha beröm!! ( det får vi ju nog i bloggvärlden) Det olustiga är ju att tysta ihjäl ngt som finns som du skrev..

OM de nu är avundsjuka, kan de ju bara säga det! Jag är själv sån, avis på mycket, men jag erkänner det!
Det är såsom om att de tycker man är så glad och har det så bra ändå att de inte vill göra en ännu gladare genom att säga ngt positivt om det man gör eller har... fastän många vet att man har det inte så lätt med andra saker och ingen dans på rosor så att säga...

Jante. Farlig sjukdom. Måste vara svaga och komplexa folk som blir så...

Ha en toppendag i din ljuvliga garden, hade jag jobbat kvar i Östersund hade jag kommit på studs! Pussa de tre gulliga labbarna på nosen fr mej! Mari.

prästgårdseva sa...

Jag hade också kommit om det inte varit så långt!
Hoppas, att du får en härlig dag med lagom fint väder och likasinnade. Här regnar det för första gången på hela sommaren och jag tycker så synd om alla dem, som ska visa sin trädgård och om dem, som kommer på besök.
Och jag är väldigt nyfiken på ditt byggprojekt..Färdigt eller inte.
Eva

Marieberg sa...

Hoppas du haft en lyckad dag i din fina trädgård med många besökare :-)

Related Posts with Thumbnails