30 juli 2014

Fotouppdrag gård till salu

Det blir långt mellan uppdateringarna på bloggen den här underbart varma sommaren.
Förra dagen var jag och fotograferade en gård som ska säljas här i Jämtland. Vackert väder, varmt och soligt. En frestande brygga med båt tillhör gården och jag drabbades av en enorm lust att bada!...men lyckades motstå frestelsen.
På gården finns både äppelträd och en ek(!) fast det är i Jämtland.


23 juli 2014

Jag på kultursidorna i LT!

Jag och min fotoutställning "Mixat" och "Springmeet 2014" som finns i galleriet här på gården är på ett mittuppslag på kultursidorna i Länstidningen, -Måleri med Kamera-. Jätteroligt tycker jag! Och att mina bilder och idéer uppskattas. Och idéerna tar aldrig slut, det är snarare så att jag måste dra i handbromsen många gånger, men det kanske jag inte ska göra.
Klicka HÄR eller på bilden så kan ni läsa på Länstidningens hemsida.

18 juli 2014

Reportage och Öppen Trädgård!

Idag fredag är det ett reportage från min trädgård i ÖstersundsPosten. Det var jätteroligt att de kom hit på ett besök som resulterade i det här fina reportaget.
Nu på Söndag 20 Juli kl.12-18 är The Secret Garden med i Tidningen Lands Öppen Trädgård!
Välkomna hit!

Klicka på bilden så kan ni läsa reportaget och se lite film från trädgården på tidningens hemsida.


15 juli 2014

Fotoutställning!

'MIXAT' och 'SPRINGMEET 2014' är temat på min konstfotoutställning den här sommaren. I år visar jag även flera ögonblicks-reportage-bilder från springmeet 2014 Östersund OCH konstfoto därifrån samt fler fotografier med annan känsla i det andra rummet. -BOIJE GALLERY- har två rum och då ges möjligheten att visa olika bildspråk.
Jag gillar ju det, att vara flera, att kunna fler saker än bara en eller några, det är så jag lever och sådan jag är.
Välkomna! :)


10 juli 2014

Hot Summer Blues

Helt underbara sommardagar! Varmt och soligt, nu är sommaren som bäst. Tänk om man kunde spara på sådana här dagar och plocka fram dem senare på året också. För mig så skulle det kunna få vara så här en lååång tid framöver.
Många saker finns kvar att göra i trädgården, men det får vara så ett tag, vill passa på att njuta av stunden också.

04 juli 2014

Bunny Tails

Oj vad jag gillar de här gulliga små gräsen, Bunny Tails, Kaninsvansar, och de är helt underbara att fotografera. Jag har dem tillsammans med lavendel och nepeta, det blir en härlig kombination.
Den här sommaren hinner jag inte med allt som borde göras. Oönskad växtlighet tar över både här och där och jag känner att jag skulle vilja klyva mig i två, eller flera, för att ha en chans att hinna med. Och så ska jag hinna fota också; allt är en prioriteringsfråga; vad som är viktigast för stunden eller för helheten. Det viktigaste av allt är att ta sig tid att verkligen njuta. Sommaren är allt för kort här i norr och det medför sig en stress, sommarstressen, när man egentligen borde slappna av så är det den mest jäktiga tiden på året. Och då blir det helt fel.
Visar en bild på de underbara små kaninsvansarna.


Related Posts with Thumbnails