14 juni 2012

Vattenklöver...

Nu blommar vattenklövern i mina trädgårdsdammar. De är helt ljuvliga de här blommorna, ser så mjuka ut med sina pälsiga kronblad. 

Nästan som om det är växter från en annan värld, en sagovärld, en skogens värld med tjärnalver och andra väsen. Vattenytan i bakgrunden ser nästan ut som en himmel. Vattenfallet får dammens vattenyta att röra sig och det tillsammans med objektivet bildar de här härliga effekterna, fast det behövs rätt ljus också... 

7 kommentarer:

Nora sa...

Vilka vackra bilder!!

Susie på Stjärnarve sa...

Den är bara så vacker - önskar jag hade en riktigt stor damm, men får nöja mig med mitt lilla vattenblänk. Det är inte riktigt läge att prata om dammar när man haft en massa vattenskador!

Randi sa...

Så underbart vackert och magiskt!

Torprosen sa...

Hej där! Är det vattenklöver den heter växten som växer vid vår sjö i Värmland, visar den just nu på bloggen, tack för upplysningen..Som alltid hos dig underbart vackra bilder mmmm...Ha det gott önskar Torprosen

lisashus sa...

Åh, så vacker!
Lisa

Unn sa...

Du har det så utrolig vakkert og tar så fantastiske bilder. Jeg er virkelig en sann tilhenger av bloggen din! Tenk at du har hatt besøk av selveste Peter Englander, det forteller veldig mye. Hagen din ser virkelig ut som et eventyr...en Edens hage.

Fru Grep sa...

Vilka fantastiska blommor OCH knoppar. Häftigt att de är så cerise innan de slår ut i vitt!

Related Posts with Thumbnails