31 december 2014

Gott Nytt År!

...Ring in det nya året, det gamla lägger sig att dö
Ring lögnens makt från världens gränser ut och
Ring ut förtalets lömskhet och avundens försåt...

Ja så kan det vara, ett år där det visat sig att de som borde stå en allra närmast
visat sig vara de som står allra längst ifrån...
Gott Nytt År!


28 december 2014

Så här såg...

Så här såg det ut i salen nu i jul. Granen på plats i i hörnet vid pianot, bordet i mitten av rummet med ljuskronan gnistrande ovanför och hundarna sovande i en varm mysig hög under bordet. Kakelugnen som sprider sin gyllene värme finns på motsatt sida, invid det främre draperiet.
Jag älskar det här rummet med sina gamla tapeter och den där speciella känslan som infinner sig i ett rum som får tiden att upphöra.


24 december 2014

God Jul!

En riktigt God Jul vill jag önska alla mina snälla läsare av den här bloggen!


07 december 2014

Allis 6 månader

Lilla labradorvalpen Allis fyllde 6 månader igår. Jag förstår inte vart tiden tar vägen! Valpar utvecklas så oerhört snabbt att det är svårt att riktigt förstå. Alldeles nyss var hon ett litet svart knyte och nu börjar hon se ut som en vuxen hund.
Hon är helt underbar Allis, hon blev rumsren direkt!, kissade inne bara tre gånger, en gång var mitt fel en gång var det mannens fel och en gång fanns det en pöl på golvet och jag vet inte när den hamnade där. När hon bara var fyra månader lärde hon sig att öppna dörrar! Så nu måste jag alltid låsa ytterdörren om jag absolut inte vill att hon kommer efter mig ut. Hon är riktigt smart och påhittig. En pigg intelligent och busig valp, precis som en labrador ska vara.
Visar några bilder som jag tog samma dag hon fyllde 6 månader. Det syns väl hur hon utvecklat sig och det syns även vad som växt lite fortare, kroppen kommer att fortsätta att förändras ett tag till men inte lika snabbt som tidigare.
Vilken snygging hon är!


Här på bilden är hon 8 veckor.





Related Posts with Thumbnails